Alle har brug for en farve

Alle har brug for en farve ( Fabian Leger )

Alle har brug for kunstens farverI tider som disse, har vi brug for farver. Farver kan skabe rum, kreative rum. Skabe sjove anderledes miljøer, hvor det at se og fornemme farver, kan hæve energier, arbejdsglæde hos dit personale, brande dit firma,og ikke mindst hos dig selv.Farver kan enten hæve eller sænke energien i et rum. Det kreative islæt, kan skabe debat hos personalet om, hvad ”kunst” er? Hvad vil vi med kunsten?

Da vi lever i en tid med mange udfordringer, anser jeg, at det, som skabende kunstner, er at skabe nye rum. Skabe glæde over farver, kombineret med store flader, der giver ro i en farverig flade.  Picasso gjorde det, flere kunstnere ser op til ham, som skabende kraft, netop fordi han tog fladen ud på nye veje. Når vi kigger på udbuddet af skabende kunst, er stort set ”Alt” opfundet. Her gælder det om at tilføje, at skabe, at kreerer. Gå nye veje – om du vil.

Da vi ofte har de møbler hjemme, som vi ønsker at have, kan vi med farver, malerier, dekorationer, ændre og skabe nyt i rummet. Vi kan redesigne vores eget interiører. Skabe nyt i noget eksisterende. Hæve energier, skabe ro og trods dette kan vi udfritte fantasien. Ofte har et maleri mange lag, lag på lag så at sige, Dette kan give associationer til kreativ tænkning. Give den kreative tænkning endnu en dimension. Hvor det sete skabe nye dialoger. Dialoger som fører os til det, som vi godt kan lide. Dialoger om hvad ”god kunst” er, jeg har flere gange fået bekræftiget, at mine malerier og min visuelle verden giver stof til fornyet eftertanke. Spændende dialoger for de indviget og nye tanker hos jer, der netop er begyndt at interesserer sig for kunsten, malerier, skulpturer eller hvad der nu falder for.

Med dette i mente, kan du jo så endnu engang overveje, ER du en af dem der ”tør” farver? Hvis ja, kan du jo til en start, påvirke din kunstforening, direktion til at overveje en udstilling af en af os, der kan og vil farver.

Så måske er det tid til forandringer, der hvor du er? Måske du er en af dem, der overvejer flere farver i hjemmet, hvis du er en af dem, hjælper jeg gerne og kommer gerne med forslag til indretningen. Ganske som jeg også gerne leverer en udstilling.

Da det er unikaer, er der kun en af hver. Så måske er det hos dig, at et af dem skal hænge. Hvis du vil se mit farveunivers, så kig enten på min facebook side, eller på min hjemmeside. www.sfriedrichsen.dk eller ring for en aftale, 20 76 46 82.

Mange farverige hilsner

Søs Friedrichsen

Billedkunstner m.m.