Udstilling i Cafe Dix

Udstilling i Cafe Dix, Bjergegade 4, Helsingør i tiden 15. januar til 1. juni 2020 af Søs Friedrichsen.

Ejerne Jeanne og Steen har haft Café Dix siden 2018. De ønsker at give de lokale kunstnere en chance for at udstille et sted, hvor mange forskellige mennesker kommer. Endvidere at give gæsterne en ny kunstnerisk oplevelse flere gange i løbet af året.

Café Dix (den tidligere Café Hyacint) udstiller værker af Søs Friedrichsen i tiden 15 januar 2020 – ca 1 april 2020. Motiverne er leg med forskellige materialer.

Søs Friedrichsen har udstillet flere steder i Nordsjælland, hun er medlem i Kunstværkstederne, Tisvilde kunsthus 51 og er at finde når der kaldes sammen til kunstnertræf i Hal 14, Helsingør kunstforening. Om sommeren finder du hende ude i sommerlandet, blandt andet på Kildemarkedet, hvor hun er en del af Tisvilde Kunsthus, og er at finde i dette telt.

Søs Friedrichsen er bosiddende i Helsinge, og har sit virke der. Hun udstiller også i firmaer, og kan forestå et foredrag med hendes værker i centrum.

Født i 62, og har arbejdet med billedsproget i 25 år, hertil kommer foto og film som en sidegesjæft i hendes virke. Se mere på Hjemmesiden sfriedrichsen.dk

Hun arbejder i det abstrakte univers og mestre tillige akvarel.

De viste værker i Cafe Dix er det nyeste på stammen, de er en slags ikon maleri. I stærke rene farver. Og et udtryk for det der sker, når en kunstner får en ny ide.

Kom forbi og se hendes værker og nyd den gode Kaffe som vi servere på Cafe Dix.

Velmødt og på gensyn.