Tag-arkiv: kunstudstilling

Invitation til helt ny kunstudstilling

Invitation til helt ny udstilling med 15 kunstnere og fernisering i Helsingør Kunstforening POP-UP Galleri onsdag den 12. januar kl. 16.00-19.00. Kunstforeningen vil være vært ved et glas, og alle er hjertelig velkommen til at få en samtale med kunstnerne.

15 af Kunstforeningen for Helsingør og Omegns medlemmer udstiller i et stort butikslokale på 1. sal i Helsingør BYCENTER. Her har de i 3 måneder udstillet deres kunst og kunsthåndværk. Den 12. januar 2022 vil de udstillede værker blive skiftet, så helt nye spændende værker præsenteres. Der er således tale om en helt ny udstilling.

– Udstillingen løber frem til søndag den 27. januar 2022. Her slutter udstillingen i Helsingør Bycenter for denne gang. Med venlig hilsen, Bestyrelsen

Søs Friedrichsen månedens kunstner Gribskov

Søs Friedrichsen fra Helsinge bliver den første der udstiller i ‘Galleri Ugeposten’ anno 2017. Søs Friedrichsen er filmfotograf og kunstmaler, og meget mere – og hun udstiller ofte både lokalt og regionalt.

Onsdag formiddag kom hun forbi Ugeposten med sine udvalgte værker, der nu pryder og pynter her i Ugepostens lokaler i Østergade i Helsinge. 15 værker der hænger i husets indgangsparti, på væggene i trappeopgangen og både i annonceafdelingen og i redaktionen. Det er en fornøjelse Læs videre Søs Friedrichsen månedens kunstner Gribskov